Movi Leert!

Studiebegeleiding MBO

Sportieve studiebegeleiding voor MBO'ers. Uniek in Veenendaal!

Meld jezelf aan!
×

Studiebegeleiding MBO

Heb jij moeite met plannen, wil je graag betere cijfers of iemand die met je mee kijkt tijdens je studie? Dan ben je bij Movi Leert! aan het juiste adres. Wij helpen jou met je MBO studie en motiveren jou doormiddel van personal training!

Onze studiebegeleiding voor MBO’ers:

  • Veel aandacht, want we werken met kleine groepen
  • Begeleiding van een onderwijs professional
  • Begeleiding op maat
  • Ruimte en tijd voor sport
  • Een stok achter de deur

Movi Leert! Veenendaal

Movi Leert! is opgezet door Marleen. Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben is zij bij Movi Performance Gym gaan werken. Hieronder vertelt zij haar verhaal en hoe zij op het idee van studiebegeleiding voor MBO’ers is gekomen.

 

Marleen

Studiebegeleiding in Veenendaal

Hoi!
Mijn naam is Marleen en van oorsprong ben ik juf en docent. Ik word enthousiast van jong volwassenen begeleiden naar resultaat. Ik ben begonnen met een studie voor docent basisonderwijs, maar merkte al snel dat ik vooral de oudste leerlingen van het basisonderwijs leuk vond. Daarna ben ik in het voortgezet onderwijs gaan werken en heb ik een studie wiskunde gevolgd. Hier ontwikkelde ik mijn liefde voor pubers, van het vmbo in het bijzonder. En ook daarin ontwikkelde ik al heel snel de voorkeur voor VMBO bovenbouw en examenklassen.

Na een aantal jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik gestopt omdat ik meer ondernemend aan de slag wilde. Na een periode wat losse klusjes gedaan te hebben, ben ik bij Movi Performance Gym gaan werken. Met veel plezier ben ik verantwoordelijk voor het runnen van de gym. Alleen het vakinhoudelijke deel van het trainen is niet mijn specialisme en deze verantwoordelijkheid ligt dan ook bij Gertjan van ’t Hoog, de eigenaar.

Bij mijn taak hoort ook het begeleiden van stagiairs en het coachen van personeel. Hier komt mijn kennis uit het onderwijs goed van pas. Tijdens mijn werk heb ik vaker werknemers en stagiairs geholpen met hun studie. Samen hebben wij planningen gemaakt en gewerkt aan opdrachten. Mijn rol was daarin vooral het aanbieden van overzicht en structuur, motiveren, toezicht houden en een stok achter de deur zijn.

Na een aantal jaren onderwijs (in de bovenbouw van het vmbo) weet ik dat (v)mbo’ers niet zitten te wachten op huiswerkbegeleiding, maar wel behoefte hebben aan hulp, overzicht, structuur en een veilige plek om te ontwikkelen. Zo ontstond bij mij het volgende idee:

Movi Leert!

Een of twee middagen per week de mogelijkheid voor (sportieve) mbo-studenten om professionele studiebegeleiding te krijgen in onze gym. Daarnaast de mogelijkheid om op een fijne plek professioneel te trainen en bij goede inzet misschien wel een geweldige stageplek te veroveren voor de opleiding sport & bewegen, communicatie en media of een andere richting. Wij zijn een jong en innoverend bedrijf en denken graag met de studenten mee.

Gratis kennismaken!

Over Movi Performance Gym

Wij zijn een personal trainingsgym in Veenendaal die doelgericht en efficiënt aan kleine groepjes training geeft. Wij houden van persoonlijke trainingen, kennen al onze klanten en hun doelstellingen en op basis daarvan geven wij advies de trainingen. Wat voor soort trainingen wij allemaal hebben kan je lezen op onze homepagina. Wanneer de jongeren goede inzet tonen tijdens de studiebegeleiding mogen zij mee doen in het EVOLVE programma.

 

 

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan