Personal Trainer Veenendaal

Movi Perfomance Gym

Personal Trainer Veenendaal

Op zoek naar een Personal Trainer in Veenendaal? Bij Movi Performance Gym behaal jij resultaat!

Gratis kennismaken Personal Training
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CrossFit Veenendaal

Wil jij het beste resultaat? Train dan met de beste Personal Trainer in Veenendaal! De beste vorm van begeleiding om jouw doelen te behalen is met personal training bij Movi Performance Gym.

Samen met onze hoog opgeleide Performance Coaches werk je om het hoogst haalbare van jou te behalen. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en uitgebreide meting maken wij een op maat gemaakt programma om zowel jouw doelstellingen te realiseren op zowel fysiek als mentaal gebied. Je ontvangt uitgebreide begeleiding voor training, voeding en lifestyle. Samen kijken wij wat jij nodig hebt om een blijvend resultaat te behalen.

Gratis kennismaken!

Personal Trainer Veenendaal

Er zijn genoeg Personal Trainers in Veenendaal. Dus hoe kies je nou de juiste? Laat je vooral goed informeren over wat jij voor Personal Training terugkrijgt. Wij hebben een grote focus op het voorkomen van blessures. Dus we gaan niet tot het uiterste randje, maar blijven daar net iets onder. Op de lange termijn zal je hier een stuk beter door presteren en minder blessuregevoelig zijn. Wat krijg je bij Movi Performance Gym:

 • Je traint altijd onder begeleiding van een hoogopgeleide personal trainer in Veenendaal. Dit kan 1:1, of 1:2  training zijn.
 • Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan.
 • Voeding-, training-, lifestyle- & supplemented advies op basis van jouw hormale profiel ; Hormonaal Profileren (PHP)
 • Elke 4 weken een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
 • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
 • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
 • Gegarandeerd resultaat

Personal Trainer Veenendaal

Ontvangt een gratis Transformatie-sessie t.w.v. € 100,-

Personal Trainer VeenendaalBen je klaar om te starten met een Personal Trainer in Veenendaal? Of wil je meer informatie over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis kennismaken!

Mentale en fysieke gezondheid

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Tijdens onze personal training zorgen we ook dat beide onderdelen de aandacht krijgen die ze verdienen. De juiste fysieke training kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en je minder opgejaagd voelt bijvoorbeeld. Krachttraining draagt bij aan de mentale gezondheid en helpt bij klachten die voortkomen na een periode van stress, burn-outs en verwerking van trauma’s. Onze personal trainer weet precies wat hij moet doen om jou zowel mentaal als fysiek gezond te krijgen en te houden.

Tijdens onze personal training werken we aan het verbeteren van jouw levensstijl. Voeding, mentale en fysieke training horen daar allemaal bij. Daarom besteden wij binnen onze gym in Veenendaal ook aandacht aan al deze facetten. Ook de juiste voedingsproducten hebben een effect op jouw mentale gezondheid. Zo zijn mensen die gezond eten vaak meer alert en kunnen zij efficiënter hun werk doen. Wij willen jou de beste versie van jezelf laten worden en daarom zorgen wij dat je traint met de beste!

Neem contact op

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym