Personal Training Veenendaal

Movi Perfomance Gym

Personal Training Veenendaal

Ben je op zoek naar Personal Training in Veenendaal? Bij Movi Performance Gym behaal je gegarandeerd resultaat

Gratis kennismaken Movi Nutrition
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal Training Veenendaal

Wil je het beste voor jezelf? Train dan met de beste!

Personal training in Veenendaal bij Movi Performance Gym is de hoogste vorm van begeleiding bij het behalen van jou doelstellingen.

In het Personal Coaching programma werk je om het hoogst haalbare voor jou te creëren, intensief samen met één van onze hoog opgeleide Performance Coach. Na een uitgebreide transformatie sessie maken wij een op maat gemaakt programma om zowel jouw fysieke als mentale doelstellingen te realiseren. Afhankelijk van jouw doelstellingen ontvang je uitgebreide begeleiding op het gebied van training, voeding en lifestyle. Zo werkt jouw Personal Trainer samen met jou aan blijvend/duurzaam resultaat!

Gratis kennismaken!

Wat kan Personal Training voor jou betekenen?

Bij Movi Performance Gym hebben we een andere kijk op wat Personal Training hoort te zijn. We kijken niet alleen naar het trainen of naar het trainen en voeding, maar naar je complete levensstijl. Als wij jou mogen begeleiden krijg je het volgende in jouw pakket:

 • Je traint altijd onder begeleiding van een hoogopgeleide personal trainer. Dit kan 1:1, of 1:2  training zijn.
 • Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan.
 • Voeding-, training-, lifestyle- & supplemented advies op basis van jouw hormale profiel ; Hormonaal Profileren (PHP)
 • Elke 4 weken een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
 • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
 • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
 • Gegarandeerd resultaat

Personal Training voor jou!

MELD JE AAN VOOR EEN INTAKE EN ONTVANG EEN GRATIS TRANSFORMATIE SESSIE T.W.V. €100,-

Personal Training VeenendaalBen je klaar om de transformatie aan te gaan? Of wil je meer informatie over Personal Training in Veenendaal? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis kennismaken!

 

Goed voor lichaam en geest

Je weet waarschijnlijk dat bewegen goed voor je is, maar wist je dat er zelfs psychologen zijn die hun cliënten pas willen behandelen als ze genoeg krachttraining doen?! Krachttraining kan namelijk erg goed zijn om mentaal te herstellen van periodes vol stress, burn-outs of trauma’s. Tijdens onze personal training nemen wij de tijd om jou te leren kennen en zo de training aan te sluiten bij jouw behoeften. Onze personal trainer  weet precies wat hij met jou moet trainen wanneer je een ‘opgejaagd’ gevoel hebt of wanneer je minder goed geslapen hebt.

Personal training is de beste manier om jouw levensstijl te verbeteren. Binnen onze gym in Veenendaal hebben wij dan ook aandacht voor alle onderdelen die binnen deze levensstijl vallen. Wij trainen jou om fysiek en mentaal sterker te worden, helpen jou met een voedingsadvies en zorgen dat je hormonaal weer goed in balans komt. Trainen bij Movi Performance Gym is goed voor lichaam en geest.

Neem contact op

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


PaynPlan