Sportschool in Veenendaal

RIVM-richtlijnen

×

RIVM-richtlijnen

Let op: In verband met het corona protocol welke wij hanteren zijn er wel restricties voor het reserveren van lessen en/of trainingen. Screen jezelf dan ook op onderstaande 4 noodzakelijke vragen alvorens je contact opneemt en/of online een afspraak maakt:

1. Heb je één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts?

2. Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?

3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

4. Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Indien je één van de vragen beantwoord met ‘ja’, dan is het reserveren niet mogelijk. Indien je wel kunt reserveren, dan wordt je vriendelijk verzocht om een badlaken mee te nemen naar de gym.
Samen staan we STERK!

In onze beleving is er maar één manier om de coronacrisis te verslaan en dat is door het SAMEN te doen.

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym