Movi Performance Gym

Movi Perfomance Gym

Small Group Training Veenendaal

Wil jij het beste resultaat? Train dan in onze small groups van 4 of 6 personen.

Gratis kennismaken Personal Training
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Small Group Training Veenendaal

Ons Evolve-programma is een vorm van small group training waarbij je een methodiek programma volgt om jouw doelen te behalen.  Jij werkt op jouw niveau aan jouw doelstellingen. Daarom is het Evolve programma geschikt voor iedereen, ook voor jou!

 • Om sterker te worden hebben wij de Evolve power lessen.
 • Om jouw conditie en kracht te verbeteren kan je mee doen aan e Evolve Strenght & Conditioning.

Evolve Aesthetics is ontworpen om jou te helpen met de opbouw van spiermassa en je lichaam te ‘shapen’.

Gratis kennismaken!

Small Group Training Veenendaal

Wat kun je verwachten in dit programma?

 • Met maximaal 6 anderen train jij onder begeleiding van een performance coach.
 • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en conditie
 • Verschillende workshops over techniek en voeding.
 • Al ons trainingsmateriaal is gericht op functionele trainingen.
 • Geen inschrijfgeld of andere extra

Onze groepen zijn nooit groter dan 6. Op deze manier kunnen wij iedereen hoogwaardige persoonlijke begeleiding geven. Wij willen dat iedereen elke oefening correct uitvoert zodat we klachten en blessures zoveel mogelijk kunnen voorkomen.

Doordat wij een methodieke opbouw hanteren voor onze lessen kunnen wij ervoor zorgen dat jij elke week sterker en fitter wordt. Jouw resultaten worden bijgehouden en op basis daarvan jouw training afgestemd. Zo blijven de trainingen elke keer uitdagend en kan jij keer op keer progressie blijven boeken.

Elke week kan je meerdere lessen uit het Evolve programma kiezen om te volgen. Je meldt jezelf aan voor de les via de Pay ‘n Plan app. Elke ochtend en avond staan wij klaar om jou training te geven. Er is altijd wel een moment dat jou past.

Gratis kennismaken!

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym