fbpx Menu

BODY SWITCH 90-DAY PROGRAM

Binnen ons body switch 90 dagen programma begeleiden wij jou intensief op basis van jouw persoonlijke doelstellingen. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk trainingsplan. Afhankelijk van jouw doelstellingen train je 2 tot 3 keer per week in een groep van maximaal 4 personen onder begeleiding van een personal trainer.

KLIK HIER VOOR HET INTAKEFORMULIER

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Ontvang 2 tot 3 keer per week, 90 dagen lang, personal training onder begeleiding van een personal trainer
  • Ontvang een uniek en persoonlijk trainingsprogramma op basis van jouw doelstellingen en niveau met alleen de beste onderdelen uit fitness, bodybuilding, powerlifting, crossfit, strongman en calisthenics.
  • Ontvang een op maat gemaakt voeding plan
  • Elke maand een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
  • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal
  • Je deelt de kosten van een personal trainer met 3 anderen, die net zo vastberaden zijn als jij!

Wij zijn op zoek naar personen die fitterslanker en gezonder willen worden onder begeleiding van een personal trainer in onze gym in Veenendaal.

>> START: ? 2019 <<

Let op: Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. VOL=VOL

Informeer naar de startdata in 2019

Wil jij samen met ons in september de switch maken? Wacht dan niet te lang, we hebben namelijk maar een beperkt plekken beschikbaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via info@moviperformancegym.nlof maak gebruik van ons online intake formulier.

KLIK HIER VOOR HET INTAKEFORMULIER


MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Wil je weten of het programma bij jou past of wil je het graag een keer uit proberen? Meld je dan aan voor een proefles via de Pay ’n Plan app of neem vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

KLIK HIER OM IN TE LOGGEN

linkjeAppstore-1-300x104

WhatsApp