Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Bjorn

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Bjorn

Bjorn is 32 jaar en al sinds juni 2018 een enthousiast lid van Movi Performance Gym. Dit heeft er zelfs tot geleid dat hij hier trainer is geworden. Voordat Bjorn bij Movi kwam trainen is hij al wat afgevallen, tot hij een kantoorbaan kreeg en het sporten er gewoon niet meer van kwam.
Een reguliere sportschool trok hem niet meer aan vanwege de saaie en repetitieve lessen. De programma’s van Movi daarentegen waren het helemaal voor hem.

Doelen bereiken
Hij kwam in principe voor twee doelen naar Movi toe. Allereerst wilde hij fitter en sterker worden. Ook had hij last van het verteren van voedsel en dit is verholpen door een voedingsprogramma. Eerst kon hij alleen maar plantaardig eten. Door middel van voedingssupplementen en een voedingsschema kon hij zijn darmen ‘resetten’. Nu kan hij weer alles normaal eten zoals bijvoorbeeld vlees en vis.

Resultaten
Hoe gaat het nu met Bjorn sinds hij onder begeleiding is van een performance trainer?

Sinds Bjorn hier traint is hij maar liefst 13 kilo afgevallen en voelt hij zich weer fit en gezond. Hij kan meer gewicht tillen en is minder snel moe. Het volgende doel is zijn vetpercentage wat naar beneden te brengen.

Over de begeleiding vertelt hij: “Erg goed en professioneel, ze hebben veel kennis en weten daarom wat ze doen.” Omdat hij nu zelf trainer is bij Movi vertelt hij ook dat het uitdagend is om hier te werken omdat je zoveel moet weten. Dat maakt het juist extra leuk, hij traint voor zijn plezier. Het allerleukste hier is volgens Bjorn de sfeer en de mensen. Het is inspirerend om de progressie van iedereen te zien.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym