Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Chantal

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Chantal

Body Switch – Succesverhaal Chantal
Chantal van Kessel, 31 jaar uit Veenendaal

Ik dacht dat ik redelijk sportief was, maar na 2 zwangerschappen wist ik niet meer zo goed de draad op te pakken. Via een collega kwam ik in aanraking met Movi Performance Gym en toen ik het concept steeds vaker zag langs komen op Facebook heb ik gelijk de stap ondernomen.

Ik ben begonnen met Body Switch omdat ik graag de hardnekkige zwangerschap kilo’s kwijt wilde en graag weer in mijn oude spijkerbroek wilde passen Ik train nu 2 tot 3 keer per week, in een groep van maximaal 4 personen en dat betaald zich uit. Ik ben de afgelopen 3 maanden ruim 8kg kwijtgeraakt en behoorlijk wat centimeters. Daarnaast spreekt de persoonlijke aandacht het meest aan.

Movi Performance Gym is een kleinschalige gym waar je geen nummertje bent, het is een grote sportieve familie. Ik vond bij een reguliere sportschool eigenlijk nauwelijk een uitdaging en boekte weinig tot geen resultaat. Onder begeleiding van de trainers bij Movi Performance Gym heb ik mijn standaard doorbroken. Ik was zeer gemakzuchtig met eten maar heb nu geleerd om gezonder en verantwoorder te eten. Door het op maat gemaakte voedingsadvies, de trainingen en de motiverende metingen als stok achter de deur blijf ik progressie boeken.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym