Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Esmay

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Esmay

Esmay Kuipers, 26 jaar uit Veenendaal.

“Door de enthousiaste verhalen van een vriendin en collega ben ik in september in aanraking gekomen met Movi Performance Gym. Sporten voelde altijd als een verplichting en ik was mij totaal niet bewust van voeding. Ik wilde lekkerder in mijn vel zitten en een strak figuur.

Ik ben daarom begonnen aan Evolve Training in combinatie met het PHP programma. Ik train 3 keer per week en ik merk dat ik steeds sterker wordt. Vooral mijn armen, die konden in het begin echt niks hebben. Daarnaast vind ik de combinatie van kracht en conditie ook heel leuk. De begeleiding is zeer goed omdat je in kleine groepen traint, hierdoor pak je alles sneller op en boek je dus ook meer resultaat.

Toen ik voor het eerst kwam sporten zei iemand tegen mij: straks ga je het sporten nog leuk vinden. Ik dacht als deze dag ooit komt dan mag het in de krant. Uiteindelijk heeft diegene nog gelijk gehad ook. Ik ga met plezier 3 keer per week sporten en plan mijn afspraken daar omheen. Ik moet alleen nog wennen aan de slee, het blijft een strijd als ik deze oefening moet doen.

Movi Performance Gym is een gezellige club waar iedereen gelijk is en waar iedereen elkaar steunt. Het helpen en aanmoedigen van elkaar vind ik erg leuk, in plaats van 1 trainingsbuddy heb je een heel team.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym