Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Francis

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Francis

Francis Akkerman, 47 jaar uit Veenendaal

“Nadat ik door een maatje werd gevraagd om te komen kijken bij de opening van Movi Performance Gym op 6 januari 2018 was ik al meteen enthousiast om te gaan starten. Ik woog destijds inmers 146kg op 47-jarige leeftijd, niet de meest ideale situatie. Ik was vastberaden om hier verandering in te brengen.

Movi Performance Gym sprak mij direct aan door zowel de aanpak als het persoonlijk monitoren van met name mijn gewicht en vetpercentage.

In februari ben gestart met het Body Switch programma. Een programma waar je traint onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal vier personen. Het voordeel van dit programma is dat je de aandacht, maar dus ook de kosten van een personal trainer deelt met drie andere. Ik train twee keer per week en wordt daarnaast ook geholpen op het gebied van voeding. Dit heeft tot nu toe geresulteerd met een gewichtsafname van maar liefst 25kg.

Movi Performance Gym besteed ook veel aandacht aan de community met bijvoorbeeld workouts waar je partner aan mee mag doen.”


Is het bij jou, net zoals bij Francis, noodzakelijk dat je gaat afvallen. Wil jij je gezondheid nu eindelijk je grootste prioriteit maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons je dan helpen met het maken van de switch naar een sterker, fitter maar vooral gezonder lichaam.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym