Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Luziano

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Luziano

Luziano is sinds juli lid bij Movi Performance Gym. De eerste keer dat hij onze gym binnen kwam lopen had hij behoorlijk last van zijn rug. Vanwege zijn werk zat hij veel achter zijn bureau en veel in de auto. Gedurende de dag ervaarde hij op verschillende plekken pijn en een vermoeid gevoel in zijn rug. Een dag lang met de motor op het circuit rijden is Luziano zijn hobby, maar dit was geen plezier meer voor hem vanwege de pijn. Nu rijdt hij weer op het circuit met meer plezier, meer voldoening en zonder rugklachten.

Momenteel voelt Luziano zich stukken beter. Hij traint ruim 2 maanden bij ons en heeft enorme vooruitgang gemaakt. Hij heeft veel meer kracht gekregen en is bewuster gaan eten. Naast dat je ziet dat hij ineens gegroeid is in de breedte en zijn taille een stuk smaller is geworden, heeft hij gedurende de dag geen last meer van zijn rug. Luziano had wat symptomen van stress die zich uitten in kleine stuiptrekkingen in zijn gezicht. Hier is hij sinds hij bij Movi Performance Gym traint ook vanaf. Deze factoren gezamenlijk zorgen ervoor dat hij efficiënter is op de werkvloer. Hij wordt niet meer afgeleid door zijn rugklachten en heeft minder stress. Hij is fit en kan weer gemakkelijk met een sprintje de trap op rennen.

Eerder had Luziano aan crossfit gedaan, maar helaas werden zijn rugklachten daar niet minder van. Bij Movi Performance Gym zijn de trainingen en adviezen op maat gemaakt en daardoor konden wij Luziano snel helpen. Deze doelgerichte trainingen worden gegeven door onze Performance Coaches. Deze coaches stimuleren, motiveren en hebben Luziano geholpen om het maximale uit zijn trainingen te halen.

Nu rijdt Luziano weer zonder rugklachten op het circuit, wordt hij tijdens zijn werkdagen niet afgeleid door zijn rug en stress klachten en beginnen zijn overhemden strak te zitten op zijn borst en schouders. En dat alles binnen 2 maanden!

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym