Movi Performance Gym - Instagram post

Succesverhaal Nicky

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal Nicky

  1. Vanaf wanneer ben je lid?

Vanaf september. Ongeveer 4 maanden ben ik nu aan het sporten.

  1. Wat was je doel en/of medische klacht voordat je lid werd?

Afvallen! Het eerste doel was om af te vallen tot  een vetpercentage van 15%. Ik zit nu op 20%, maar het gaat eigenlijk heel lekker. Daarom wil ik gewoon kijken hoe ver ik kan gaan. In de eerste drie maanden ben ik 10% vet kwijtgeraakt dus ik denk dat onder de 15% ook moet lukken. Ik merk dat mijn kleding losser zit en ik echt kleinere broeken nodig hebt. Daarnaast voel ik me energieker. Middagdutjes zijn echt niet meer nodig en na een dag werken en staan heb ik geen vermoeide benen.

  1. Wat had je voordat je bij Movi Performance Gym trainde gedaan om je doel te bereiken?

Jaren terug wandelde ik heel veel. Ik woon nu in de stad en vind het dan moeilijker om een stuk te gaan lopen. Nu sport ik tussen werktijd op de dinsdag en vrijdag. Ik moet dan wel een uur eerder op het werk zijn en dus op 5 uur mijn bed al uit. Maar het verkeer is dan ook een stuk rustiger en mijn dag goed ingedeeld.

  1. Wat vind je van de begeleiding bij onze gym?

Erg fijn! En erg leuk ook. Informeel en ze motiveren je op een leuke manier. Als je het niet kan dan hebben de trainers daar ook vrede mee. Ze pushen niet totdat je blessures hebt, maar kijken echt naar wat je kan.

  1. Zijn er dingen die je nu weer kan, die je eerst niet kon?

Opdrukken! Dat moest ik in het begin op mijn knieën doen. Nu kan ik 15 herhalingen maken met 4 setjes. Dat voelt echt heel goed.

  1. Wat vind je het leukste in de gym?

Het hele sfeertje vind ik lekker en de deadlift was altijd mijn favoriete oefening. Nu niet meer, want mijn deadlift is heel zwaar geworden (hij is namelijk heel sterk, zie de foto). De benchpress vind ik ook leuk. Eerst kon ik maximaal 60kilo 1 keer omhoog duwen en nu maak ik setjes met 65kilo. Dat is wel lekker!

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym