Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Renzo

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Renzo

Renzo van Ree, 27 jaar uit Scherpenzeel.

“Via een vriend heb ik kennis gemaakt met Movi Performance Gym, ik was die tijd namelijk op zoek naar een andere sportschool met begeleiding. Mijn vetpercentage was veel te hoog, ik had een slechte conditie en ik was totaal niet tevreden met mijn lichaam.

Na mijn eerste proefles wist ik meteen dat dit de ideale match was. Ik kan elke dag doen wat ik wil zonder dat er iemand in de weeg loopt zoals bij een traditionele sportschool. Op deze manier kan ik elke keer het maximale uit mijn trainingen halen.

Ik zit nu bij de Movi Training Club, een groep jonge mannen van mijn leeftijd met allemaal hetzelfde doel. Meer spiermassa, zichtbare buikspieren en een conditie van een atleet. We trainen 4 tot 6 keer per week en elke dag staat er weer een andere training op de planning. We houden goed onze resultaten in de gaten waardoor we veel progressie boeken.

Ik train nu 6 maanden bij Movi Performance Gym en kom gemiddeld 4 tot 6 keer per week. Elke dag kom ik binnen, praten we gezellig bij en is er altijd ruimte voor een geintje. Het familie gevoel binnen de gym maakt het voor mij gewoon helemaal af. Ik heb in de afgelopen 3 maanden meer progressie geboekt dan een jaar bij een traditionele sportschool. Ik ben eindelijk weer tevreden met mezelf, ik voel mij fitter en sterker dan ooit. Mijn leven is flink veranderd sinds ik bij Movi Performance Gym ben gaan sporten en daar ben ik ze heel dankbaar voor.”

Ben jij, net als Renzo, niet tevreden met jouw lichaam. Wil jij meer spiermassa, zichtbare buikspieren en de conditie van een atleet. Meld je dan aan bij de Movi Training Club en laat ons je helpen naar de fitste en sterkste versie van jezelf.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym