Sportschool in Veenendaal

Succesverhaal: Wilma

×
Ga terug naar het overzicht

Succesverhaal: Wilma

Wilma van Velthuizen, 52 jaar uit Veenendaal

Sinds februari 2019 sport Wilma bij Movi Performance Gym. Twee en een half jaar geleden werd zij aan haar rug geopereerd. In de periode die volgde had zij veel last van haar rug.

Bij haar vorige sportschool werd haar geadviseerd om rustig aan te doen en kon zij veel sportlessen niet volgen. Dat werkte totaal niet motiverend en daardoor ging zij niet meer naar de sportschool.

In het dagelijks leven had zij hulp nodig met het in en uitladen van spullen in de auto, liep zij moeilijk en lag ze elke middag een uur op de bank om bij te komen. Afgelopen januari ging het opnieuw mis en kon zij bijna niet meer lopen, tillen en bewegen.

Haar fysiotherapeut gaf aan dat zij meer begeleiding nodig had tijdens het sporten. Haar dochter adviseerde om eens bij Movi Performance te kijken en ook op Facebook zag zij regelmatig berichtjes van de gym.

Begin februari liep Wilma bij ons binnen en na een kort gesprekje hebben wij een afspraak gemaakt voor een eerste training. Wilma vond het ontzettend spannend, maar merkte al snel dat er een motiverende en gezellig sfeer heerst in de gym.

Vol verbazing zegt zij: ‘Mensen die ik niet ken, helpen me door een stukje van de training met mij mee te doen. Of ze motiveren mij door te zeggen dat ik het gemakkelijk kan. Ik vind de stimulans van de andere leden geweldig.’

Wilma traint nu een kleine 5 maanden onder begeleiding van een performance coach. In deze korte periode is er veel veranderd. Het middagdutje is niet meer nodig, spullen in en uit de auto tillen kan zij zelf. Ze heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en voelt zich lekker fit.

Ga terug naar het overzicht

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym