Movi Performance Gym Body switch

Movi Performance Gym

Body switch

Binnen ons body switch 90 dagen programma begeleiden wij jou intensief op basis van jouw persoonlijke doelstellingen. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk trainingsplan. Afhankelijk van jouw doelstellingen train je 2 tot 3 keer per week in een groep van maximaal 4 personen onder begeleiding van een personal trainer.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Wat-kunnen-wij-jou-bieden.jpg

Movi Performance Gym

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Ontvang 2 tot 3 keer per week, 90 dagen lang, personal training onder begeleiding van een performance coach
  • Ontvang een uniek en persoonlijk trainingsprogramma op basis van jouw doelstellingen en niveau met alleen de beste onderdelen uit fitness, bodybuilding, powerlifting, crossfit, strongman en calisthenics.
  • Ontvang een op maat gemaakt voeding plan
  • Elke maand een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
  • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal
  • Je deelt de kosten van een personal trainer met 3 anderen, die net zo vastberaden zijn als jij!

Gratis adviesgesprek

Body switch wij zijn opzoek naar

Movi Performance Gym

Wij zijn op zoek naar…

Personen die fitter, slanker en gezonder willen worden onder begeleiding van een personal trainer.

Let op: Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. VOL=VOL

Wil jij samen met ons de switch maken? Wacht dan niet te lang, we hebben namelijk maar een beperkt plekken beschikbaar. Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons vrijblijvende adviesgesprek formulier.

Gratis adviesgesprek

Body switch uniek in ons aanbod

Movi Performance Gym

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. bekijk de mogelijkheden hier

Trainingsvormen

Gratis adviesgesprek

Movi Performance Gym

Gratis adviesgesprek

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.