fbpx
MoviPerformanceGym Personal Training

Movi Performance Gym

Unbeatable Life en Reset

Wil je afvallen en/of fitter worden? Met UNBEATABLE LIFE ga je 12 weken keihard aan de slag met jezelf, aan de hand van training en coaching. Want hoe sterk je ook bent, de meeste kracht zit tussen je oren. Zin in verandering? UNBEATABLE RESET Verleg je graag je grenzen? Tijdens de UNBEATABLE RESET ga je fysiek en mentaal tot de max. In 7 dagen leer je jezelf op een hele nieuwe manier kennen en maak je een enorme groei door. Ga je de uitdaging aan?

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Wil jij het beste voor jezelf

UNBEATABLE LIFE

Wil je afvallen en/of fitter worden? Met UNBEATABLE LIFE ga je 12 weken keihard aan de slag met jezelf, aan de hand van training en coaching.

Want hoe sterk je ook bent, de meeste kracht zit tussen je oren. Zin in verandering?

Gratis adviesgesprek

Wat kan personal training voor jou betekenen

UNBEATABLE RESET

Verleg je graag je grenzen? Tijdens de UNBEATABLE RESET ga je fysiek en mentaal tot de max.

In 7 dagen leer je jezelf op een hele nieuwe manier kennen en maak je een enorme groei door. Ga je de uitdaging aan?

Gratis adviesgesprek

Goed voor lichaam en geest

UNBEATABLE LIFE

 

Wil je veranderen, maar blijf je uitstellen? Tijd voor actie. Met het 12-weekse UNBEATABLE LIFE programma leer je gezonde keuzes maken. Hoe?

Door actief aan de slag te gaan met deze drie punten:

  1. Coaching: op een nuchtere manier leer je je verantwoordelijkheid te pakken en dichterbij jezelf te komen. Zo creëer je een krachtige persoonlijkheid en weet je duidelijk wat je wilt.
  2. Training: je traint functioneel voor een fit en krachtig lichaam en leert je grenzen te verleggen. Ook nemen we besproken punten uit de coaching mee in de trainingen, zodat je echt het maximale uit jezelf haalt. Want (een beetje cliché) buiten je comfortzone ligt de groei.
  3. Voeding: je komt alles te weten over gezonde voeding en een duurzaam eetpatroon. Zo weet je ook op langere termijn wat werkt in jouw situatie. Zelfs met een drukke baan en gezin.

Elke week train je twee keer. Ook is er wekelijks een moment voor coaching, waarbij we je gestelde doelen onder de loep nemen. Kies je voor het UNBEATABLE LIFE programma? Dan krijg je er energie, focus, een fit lijf en een ijzersterke mindset voor terug.

Gratis adviesgesprek

Helemaal in balans

UNBEATABLE RESET

Kijk je graag naar Special Forces of Kamp van Koningsbrugge? Dan is dit jouw unieke kans.

De UNBEATABLE RESET is een uniek programma waardoor je sterker en weerbaarder in het leven staat. In 7 dagen kom je voor unieke uitdagingen te staan, doorbreek je grenzen en maak je stappen die je zelf niet voor mogelijk hield.

Het programma bestaat uit zes fysiek en mentaal uitdagende trainingen. Daarnaast krijg je aansluitende opdrachten een eerlijke feedback om jezelf (nog) beter te leren kennen. Deze bijzondere week sluit je af met een 12 uur durende ‘reset-night’.

Eén ding is zeker: de UNBEATABLE RESET laat zien dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit dacht. En niet alleen deze week, ook de rest van je leven.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.