Bedrijfsfitness Veenendaal

Movi Perfomance Gym

Bedrijfsfitness

Op zoek naar bedrijfsfitness? Bij Movi Performance Gym in Veenendaal train jij met korting!

Gratis kennismaken
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsfitness

Wil jij het beste trainingsresultaat? En wil jij jouw trainingskosten delen met je werkgever? Train dan bij ons met bedrijfsfitness, want wij zijn officieel partner. Op www.bedrijfsfitnessnederland.nl kan je zien of jouw werkgever mee doet. Zo is trainen in een van onze programma’s al snel een stuk voordeliger.

Samen met coaches werk je in onze gym aan jouw doelen. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek kijken wij welk programma passend is bij jou en hoe jij het snelste resultaat kunt behalen. Doordat wij altijd in kleine groepjes trainen, is er volop aandacht voor jou en jouw doelen.

Wil je meer weten, kom dan eens langs voor een vrijblijvende kop koffie.

Gratis kennismaken!

Bedrijfsfitness Veenendaal

Er zijn genoeg sportscholen in Veenendaal. Dus hoe kies je nu de juiste? Laat je vooral goed informeren over de kennis, begeleiding en trainingsopbouw. Wij willen dat jij fitter en gezonder wordt. Alleen dan ben jij ook van meerwaarde en efficiënter voor jouw werkgever. Daarom zijn wij aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Elke werknemer heeft recht op goede training en begeleiding en dat vind je in onze sportschool. Wat maakt Movi Performance Gym anders dan de meeste gyms in de omgeving?:

 • Je traint altijd samen met een persoonlijke coach.
 • Je traint altijd in kleine groepjes van maximaal 4 (Body Switch) of 6(Evolve) deelnemers.
 • Je sport voordelig via Bedrijfsfitness Nederland
 • Wanneer jij dit wil krijg jij voeding-, training-, lifestyle- & supplemented advies op basis van jouw hormale profiel ; Hormonaal Profileren (PHP)
 • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
 • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
 • Gegarandeerd resultaat

Ben jij er klaar voor?

Wil jij nu eindelijk eens echt gaan starten met serieuze trainingen? Dan ben jij er klaar voor. Wij hebben vrijblijvend een kop koffie voor jou klaarstaan en vertellen je graag meer. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we naar jouw wensen en doelen. Samen kijken we welk programma er voor jou geschikt zou zijn. Als je het leuk vindt, mag je altijd vrijblijvend een training volgen.

Gratis kennismaken!

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

 • Behandeling blessures en pijnklachten
 • Preventie van blessures
 • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym