Movi Performance Gym Over ons

Over ons

Onze sportschool

Door middel van persoonlijke begeleiding op het gebied van training, voeding, supplementie en lifestyle zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van jouw leven verbeterd.

Trainingsvormen Tarieven
×
Personal training Veenendaal MOVI

Personal training Veenendaal

Movi Performance Gym

Wij zijn geen traditionele sportschool met eindeloze rijen aan cardio apparatuur en krachttoestellen. We hebben geen spiegels, tv’s en wachtrijen bij je favoriete toestel. We beschikken over alle faciliteiten en materialen om het lichaam op een functionele manier te trainen. Denk hierbij aan o.a. halterstangen, bumperplates, dumbbells, ketllebells en pull up stangen. Alles is gericht op het bewegen van je lichaam op natuurlijke wijze en het lichaam daarmee voorbereiden op alle fysieke uitdagingen die het leven te bieden heeft. Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven.

Gratis adviesgesprek

De gezichten achter MOVI

Ontmoet het team

Gertjan
Marleen
Rebekka
Joel
Brian
Demi
Hanno
Vacature
Andries
De community

Movi Performance Gym

De community

De community staat voorop binnen Movi Performance Gym, waarbij hard trainen hand in hand gaat met ontspannen. Onze unieke lounge is het middelpunt van de gym. Je kunt er o.a. bijkomen van je workout met een eiwitshake, je mail checken voordat je naar je werk gaat of genieten van een bak koffie met de andere leden. Naast het stukje ontspanning voor of na de workout gebruiken wij de lounge ook als hotspot voor ondernemers en studenten en verzorgen onze Performance Coaches regelmatig seminars op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.