fbpx
Sporten voor bedrijven Movi Performance Gym

Movi Performance Gym

Werkgever

Movi Performance Gym denkt graag mee met bedrijven die ziekteverzuim willen verminderen, willen investeren in teambuilding of simpelweg op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Samen sporten, samen afzien en samen doelstellingen behalen blijken gouden ingrediënten voor het bevorderen van de productiviteit op de werkvloer.

Gratis adviesgesprek
×
Personal trainer Veenendaal

Movi Corporate

Sporten voor bedrijven

Wil jij het ziekteverzuim verminderen en de productiviteit van werknemers verhogen, de fysieke en mentale belastbaarheid van de medewerkers versterken of wil je simpelweg de gezondheid van jouw medewerkersprioriteit geven en hun vitaliteit verbeteren? Kortom, ben jij net zo gedreven als wij om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen en bedrijven in Ommen en omstreken?

Dan is ons vitaliteitsprogramma voor bedrijven de oplossing voor jouw bedrijf! Het doel van de vitaliteitsoplossing is om bedrijven te helpen hun medewerkers vitaler te maken door middel van gepersonaliseerde trainingen die hun fysieke én mentale weerbaarheid versterken.

Gratis adviesgesprek

Het traject

De personen die deelnemen aan de vitaliteitsoplossing krijgen één keer per week personal training. Deze training is gericht op het behalen van de persoonlijke fysieke en/of mentale doelstellingen. Dit kan bewerkstelligd worden door middel van éé op één of duo-trainingen.

Naast de personal training kunnen de deelnemers zich laten behandelen om van eventuele pijnklachten of blessures af te komen, dit doen wij volgens de effectieve Mylogenics methode.

Aan het begin, tijdens en aan het einde van het traject vinden er fysieke en mentale metingen plaats. Door middel van onze nauwkeurige en uitgebreide meetapparatuur wordt het fysieke welzijn in kaart gebracht, het mentale welzijn wordt in kaart gebracht door het invullen van een vragenlijst. Aan de hand van deze uitkomsten kan er resultaatgericht gewerkt worden.

Om energiek de dag door te komen krijgen de deelnemers elke week een weekmenu met voedzame maaltijden. Naast het voedingsadvies zijn er verschillende aanvullende programma’s te volgen die de levensstijl verbeteren. Volgens ons is dit het perfecte recept voor een vitaal persoon en bedrijf!

Gratis adviesgesprek

Nationaal gezondheidsplan

Movi Performance Gym

Nationaal gezondheidsplan

Wij zijn onder andere gaan samenwerken met High Five Fitness Network om ons aanbod nog interessanter te maken. Het High Five Fitness Network biedt namelijk medewerkers de kans om te gaan bewegen bij een van de vele gym’s bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Het lidmaatschap wordt verrekend met jouw bruto maandloon waardoor het 40-50% kan schelen op jouw maandelijkse kosten. Hierdoor krijgen werkgevers gezondere werknemers die op zijn beurt zorgen voor minder verzuim en onkosten. Wil je als werknemer via je werkgever met korting bij ons sporten? Attendeer dan je werkgever op de bedrijfsfitness mogelijkheden van bijvoorbeeld High Five.

Gratis adviesgesprek

De toekomst

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren, de werkvloer wordt hierin echter vaak vergeten! Onze vitaliteitsoplossing is ontwikkeld om aan deze groeiende vraag te voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze vitaliteitsoplossing een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het verbeteren van de vitaliteit en het welzijn van jouw team en daarmee ook aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem contact met ons op, dan zorgen we samen voor een vitale(re) samenleving!

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.