Sporten voor bedrijven Movi Performance Gym

Movi Performance Gym

Sporten via werkgever

Movi Performance Gym denkt graag mee met bedrijven die ziekteverzuim willen verminderen, willen investeren in teambuilding of simpelweg op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Samen sporten, samen afzien en samen doelstellingen behalen blijken gouden ingrediënten voor het bevorderen van de productiviteit op de werkvloer.

Gratis adviesgesprek
×
Personal trainer Veenendaal

Movi Corporate

Sporten voor bedrijven

Wij beschikken over alle faciliteiten om werknemers beter te laten presteren door onze op maat gemaakte programma’s. Trainen in combinatie met advies op het gebied van voeding kan positief bijdragen aan de werksfeer, het verminderen van ziekteverzuim, opbouwen van zelfvertrouwen maar vooral zakelijk succes. Gezonde en fitte werknemers zijn gelukkiger, beter bestand tegen stress en worden minder snel ziek. Bovendien helpt het verleggen van grenzen tijdens de trainingen ook met de productiviteit op de werkvloer.

Gratis adviesgesprek

Nationaal gezondheidsplan

Movi Performance Gym

Nationaal gezondheidsplan

Wij zijn onder andere gaan samenwerken met High Five Fitness Network om ons aanbod nog interessanter te maken. Het High Five Fitness Network biedt namelijk medewerkers de kans om te gaan bewegen bij een van de vele gym’s bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Het lidmaatschap wordt verrekend met jouw bruto maandloon waardoor het 40-50% kan schelen op jouw maandelijkse kosten. Hierdoor krijgen werkgevers gezondere werknemers die op zijn beurt zorgen voor minder verzuim en onkosten. Wil je als werknemer via je werkgever met korting bij ons sporten? Attendeer dan je werkgever op de bedrijfsfitness mogelijkheden van bijvoorbeeld High Five.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.