fbpx
MoviPerformanceGym Small group training

Movi Performance Gym

Small group training

Evolve training is een uniek small group training concept in onze sportschool in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training concept kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Gratis adviesgesprek Tarieven
×
Small group training

Personal training Veenendaal

Small group training

  • Wil jij graag sterker worden? Dan passen de Evolve POWER lessen goed bij jou.
  • Wil je meer aan je conditie werken of misschien een paar kg afvallen? Dan is de Evolve Strenght & Conditioning meer geschikt.
  • Om te zorgen dat je lichaam meer spiermassa opbouwt of om je lichaam meer te ‘shapen’  bieden wij de Evolve Aesthetics lessen aan.

Gratis adviesgesprek

Wat kun je van ons verwachten

Movi Performance Gym

Wat kun je van ons verwachten?

  •  Meerdere keren per week wisselende workouts in een groep van maximaal 6 personen onder begeleiding van een personal trainer
  • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en HIIT
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in Veenendaal
  • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal

Wij kiezen er bewust voor dat de groepen nooit groter zijn dan 6 personen, zodat wij elk individu hoogwaardige persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Bij Movi Performance Gym zorgen wij ervoor dat jij elke oefening technisch correct uitvoert, om zo klachten en blessures te voorkomen.

Gratis adviesgesprek

Sterker en fitter

Hard work pays off

Sterker en fitter

Door onze wetenschappelijk onderbouwde programmering zorgen wij ervoor dat jij progressie blijft boeken. Op deze manier blijf je wekelijks sterker en fitter worden, ook als je al langer bij ons traint. Omdat jouw resultaten worden bijgehouden zijn wij in staat om heel gericht te programmeren voor jouw doelstellingen. Zo houden we de trainingen leuk en uitdagend en zorgen wij ervoor dat je naar de lessen blijft komen. De zogeheten stok achter de deur. Je kunt jezelf heel flexibel meerdere keren per week aanmelden voor één van de lessen. Het aanmelden van de les gaat via onze app. We hebben zowel in de ochtend als avond 2 tot 4 lessen gepland staan. Ook in het weekend bieden wij verschillende lessen aan. Op deze manier kun je altijd een trainingstijd vinden die bij jou past.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.