Sporten voor bedrijven Movi Performance Gym

Movi Performance Gym

vacatures - werken bij

Trainer, ben jij op zoek naar meer impact en wil je LEVENS VERANDEREN?

Mail je CV + motivatie
×
Kennis maken met Myrka

Movi Performance Coach

Trainer, ben jij op zoek naar een GYM waar je echt IMPACT maakt?

WAT IS EEN GOEDE PERSONAL TRAINER?

Dat iemand al een Personal Trainers certificaat heeft behaald (bij welke personal trainer opleiding, Personal Trainers cursus of fitness opleiding dan ook) maakt iemand nog niet gelijk een goede Personal Trainer. Een goede Personal Trainer of Movi Performance Coach is namelijk meer dan iemand die alleen maar herhalingen telt, de klant motiveert en de oefeningen voor doet.

Echte personal training is gecompliceerd. De meeste trainers zijn simpelweg niet in staat om daadwerkelijk alles voor de klant te optimaliseren; denk aan zowel de trainingen als aan de voedingsschema’s, de supplementen adviezen en eventuele blessure behandelingen.

Een echte Personal Trainer, maar ook een Movi Performance Coach, die zich wil kunnen onderscheiden moet veel meer kunnen dan je denkt.

 • Weet jij bijvoorbeeld wat wel en niet te doen bij blessures?

 • Weet jij hoe je veilig en effectief kunt trainen met bijvoorbeeld ouderen?

 • Kun jij een ‘voedingsadvies op maat’ maken die afgestemd is op de training?

 • Zijn al jouw adviezen en trainingen wel echt ‘personal’?

 • Wat is de beste oefening, voor die specifieke klant, met dat specifieke doel?

 • Hoe vaak train je elke klant om ze allemaal optimale resultaten te laten boeken?

 • Wat is de meest effectieve volgorde van oefeningen?

Heb jij al een Personal Trainer certificaat? En heb je daarmee ook werkelijk alle benodigde kennis om alles voor je klant te kunnen personaliseren? Beheers jij alle technieken en skills om, ongeacht de doelstelling, bij iedereen het verschil te kunnen maken?

BEN JIJ PERSONAL TRAINER OF TRAIN JE GEWOON 1 OP 1 MET IEMAND?

Iedere klant van een personal trainer verdient een daadwerkelijk voor hem of haar ‘op maat gemaakt’ programma waarbij alle aspecten zijn gepersonaliseerd en indien nodig kunnen worden bijgestuurd. Wij zijn van mening dat iedere personal trainer, beginnend of ervaren, deze kennis en expertise nodig heeft om een klant optimaal te kunnen begeleiden en adviseren.Oftewel, heb jij voldoende kennis en kundigheid om al je adviezen aan te passen het specifieke doel, de evt. beperkingen of blessures en het hormonale profiel van de klant die voor je staat?

Wij zoeken een Movi Performance Coach, de expert die ervoor zorgt dat iedereen die onder jouw hoede valt zijn behaalde resultaat haalt en vooral vasthoudt.

Tof team

Je maakt deel uit van een enthousiast en like-minded team waarbij iedereen elkaar ondersteunt om te groeien. De mening van het team is enorm belangrijk. Iedere maand meten we de tevredenheid met individuele gesprekken en streven we altijd naar beter worden.

Verder, verwacht een gezellige onderlinge sfeer met een duidelijke werkstructuur zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

Groeipad

We denken graag met je mee voor de toekomst. Mocht je de ambitie hebben om verder te groeien, dan hebben we op termijn nog functies als Club Manager, Regio Manager, vaste contracten, fulltime dienstverbanden en meer.

Frustreer jij je aan dat je niet of moeizaam vooruitkomt met jouw klanten? En wil jij eindelijk (blijvend) resultaat halen met iedereen die je coacht? Dan zijn wij een match.

Ben jij…

✓ iemand die met iedereen kan connecten?
✓ iemand die verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn/haar eigen handelen?
✓ Minimaal 8 uur per week beschikbaar? (2 avonden en een dagdeel in het weekend)
✓ klaar voor next level coaching?

Mail je CV + motivatie

Nationaal gezondheidsplan

Movi Performance Gym

Een uniek concept

Met het concept van Movi Performance Gym geven we een nieuwe definitie aan het woord sportschool. We zijn namelijk niet gewoon een sportschool; we zijn meer dan dat. In een sfeervolle studio wordt personal training gegeven, voor fitness op maat. Het Movi Performance Gym team is wat onderscheidt. Service is de kernwaarde van onze organisatie. Zonder een servicegerichte mentaliteit van ons team kunnen wij de kwalitatieve begeleiding die we beloven, niet realiseren.

Jouw rol bij Movi Performance Gym

Jouw rol gaat verder dan het coachen zelf. Je werkt in teamverband mee aan de ontwikkeling van een organisatie met ambities. We selecteren op kwaliteit en vaardigheden maar je persoonlijkheid is voor ons van doorslaggevend belang. We stimuleren zelfontwikkeling, bieden studiemogelijkheden en groeikansen.

Onze verwachtingen van jou

 • Je weet mensen te motiveren en te zorgen voor een goede trainingservaring.
 • Je hebt kennis om mensen van verschillende sportniveaus te helpen.
 • Je bent ambitieus, verdiept je in alle belangrijke materie en groeit met ons mee.
 • Je bent spontaan, sociaal en legt snel contact met onze community.
 • Je bent een open en gastvrije persoonlijkheid.
 • Je bent nauwkeurig en georganiseerd in je werk.
 • Je hebt een teamspirit en werkt graag samen.
 • Je toont veel energie, flexibiliteit en proactiviteit.

Mail je CV + motivatie

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.