Contact met Movi Performance Gym

Vraag nu een gratis intake aan

Connect

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten! Movi hoopt iedereen in Veenendaal en omgeving die wilt sporten te kunnen helpen. Als sportschool voelen we ons verantwoordelijk voor het verbeteren van de algemene gezondheid.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Contact

085 – 049 51 39
info@moviperformancegym.nl

Storkstraat 5
3905 KX Veenendaal

Vragen?

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Meest gestelde vragen

Nog niet compleet overtuigd en heb je nog wat vragen? Geen probleem! Hieronder zie je de meest gestelde vragen die onze leden ooit hebben gehad. Vervolgens kan je alsnog vrijblijvend contact opnemen met ons!

Wat kost een lidmaatschap?

Dit is afhankelijk van je wensen en behoeften. We adviseren daarom om contact met ons op te nemen zodat je geadviseerd kan worden door een van onze trainers.

Wanneer kom je bij ons trainen?

maak een afspraak via onze pay n plan app. Heb je een afspraak met ons gemaakt dan zorgen wij op dat moment voor jou klaar staan.

Kan ik bij jullie afvallen?

Jazeker! We hebben een speciaal programma om iedereen te helpen met afvallen. Vraag meer informatie aan en je wordt er binnen 24 uur over gecontacteerd.

Hoe kan ik starten?

Heel eenvoudig! Vul via onderstaand formulier je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

WhatsApp