fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Disclaimer

×

Door onze websites te bezoeken of de op/via MOVI-GROEP websites aangeboden informatie te gebruiken, ga je akkoord met de bepalingen van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
De informatie op onze websites is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat alle op of via onze websites aangeboden informatie altijd juist, volledig en actueel is. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. MOVI-GROEP holding en haar business units aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van onze websites en de daarop verstrekte informatie.

MOVI-GROEP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door MOVI-GROEP zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar een website van MOVI-GROEP.

MOVI-GROEP stelt alles in het werk om onze websites goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Desondanks kan MOVI-GROEP niet garanderen dat de website ononderbroken toegankelijk is of naar behoren functioneert. We vragen je begrip hiervoor en willen je erop wijzen dat MOVI-GROEP geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van onze websites.

Toepasselijk recht
Bij eventuele geschillen gerelateerd aan onze websites is het Nederlands recht van toepassing. Aan onze websites gerelateerde geschillen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Midden-Nederland.

Wijzigingen
MOVI-GROEP behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment, naar eigen inzicht en zonder enige kennisgeving de inhoud van haar websites en van deze disclaimer te wijzigen.

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.