fbpx Menu

EVOLVE TRAINING

Evolve training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training concept kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

  • Wil jij graag sterker worden? Dan passen de Evolve Strength lessen goed bij jou.
  • Wil je meer aan je conditie werken of misschien een paar kg afvallen? Dan is de Evolve MetCon meer geschikt.
  • Om te zorgen dat je lichaam mobiel en flexibel blijf bieden wij ook de Evolve Mobility lessen.


Wat kun je verwachten in dit programma?

  •  2 tot 4 keer per week wisselende workouts in een groep van maximaal 6 personen onder begeleiding van een personal trainer
  • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en HIIT
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in Veenendaal
  • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal

Wij kiezen er bewust voor dat de groepen nooit groter zijn dan 6 personen, zodat wij elk individu hoogwaardige persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Bij Movi Performance Gym zorgen wij ervoor dat jij elke oefening technisch correct uitvoert, om zo klachten en blessures te voorkomen.

Door onze wetenschappelijk onderbouwde programmering zorgen wij ervoor dat jij progressie blijft boeken. Op deze manier blijf je wekelijks sterker en fitter worden, ook als je al langer bij ons traint. Omdat jouw resultaten worden bijgehouden zijn wij in staat om heel gericht te programmeren voor jouw doelstellingen. Zo houden we de trainingen leuk en uitdagend en zorgen wij ervoor dat je naar de lessen blijft komen. De zogeheten stok achter de deur.

Je kunt jezelf heel flexibel 2 tot 4 keer per week aanmelden voor één van de lessen. Het aanmelden van de les gaat via de Pay ‘n Plan app. We hebben zowel in de ochtend als avond 2 tot 4 lessen geplant staan. Ook in het weekend bieden wij verschillende lessen. Op deze manier kun je altijd een trainingstijd vinden die bij jou past.


Movi Performance Gym vs Team Verhaar Kickboxing

December 2018 zijn wij gestart met een samenwerking met Marcel Verhaar van Team Verhaar Kickboxing. Wij bieden een aantal combi- lidmaatschappen aan zodat alle Movi Members mee kunnen doen aan zijn bokszaktraining lessen.

Evolve Training + Kickboxing
– 2x per week Evolve Training en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing

Open Gym + Kickboxing
– Onbeperkt Open Gym en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing


MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Wil je weten of het programma bij jou past of wil je het graag een keer uit proberen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

WhatsApp