085 - 049 51 39 info@moviperformancegym.nl

EVOLVE Training

Gegarandeerd resultaat met Movi Performance GYM

EVOLVE TRAINING

Evolve training is een uniek small group training concept in onze sportschool in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training concept kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

 • Wil jij graag sterker worden? Dan passen de Evolve POWER lessen goed bij jou.
 • Wil je meer aan je conditie werken of misschien een paar kg afvallen? Dan is de Evolve Strenght & Conditioning meer geschikt.
 • Om te zorgen dat je lichaam meer spiermassa opbouwt of om je lichaam meer te ‘shapen’  bieden wij de Evolve Aesthetics lessen aan.

Wat kun je verwachten in dit programma?

 •  Meerdere keren per week wisselende workouts in een groep van maximaal 6 personen onder begeleiding van een personal trainer
 • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en HIIT
 • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
 • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in Veenendaal
 • Geen extra lidmaatschapskosten, geen inschrijfgeld en geen lange looptijd zoals bij de gemiddelde sportschool in Veenendaal

Wij kiezen er bewust voor dat de groepen nooit groter zijn dan 6 personen, zodat wij elk individu hoogwaardige persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Bij Movi Performance Gym zorgen wij ervoor dat jij elke oefening technisch correct uitvoert, om zo klachten en blessures te voorkomen.

Door onze wetenschappelijk onderbouwde programmering zorgen wij ervoor dat jij progressie blijft boeken. Op deze manier blijf je wekelijks sterker en fitter worden, ook als je al langer bij ons traint. Omdat jouw resultaten worden bijgehouden zijn wij in staat om heel gericht te programmeren voor jouw doelstellingen. Zo houden we de trainingen leuk en uitdagend en zorgen wij ervoor dat je naar de lessen blijft komen. De zogeheten stok achter de deur.

Je kunt jezelf heel flexibel meerdere keren per week aanmelden voor één van de lessen. Het aanmelden van de les gaat via de Pay ‘n Plan app. We hebben zowel in de ochtend als avond 2 tot 4 lessen gepland staan. Ook in het weekend bieden wij verschillende lessen aan. Op deze manier kun je altijd een trainingstijd vinden die bij jou past.

 

Movi Performance Gym vs Team Verhaar Kickboxing

 • December 2018 zijn wij gestart met een samenwerking met Marcel Verhaar van Team Verhaar Kickboxing. Wij bieden een aantal combi- lidmaatschappen aan zodat alle Movi Members mee kunnen doen aan zijn bokszaktraining lessen.

  Evolve Training + Kickboxing
  – 2x per week Evolve Training en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing

  Open Gym + Kickboxing
  – Onbeperkt Open Gym en onbeperkt kickboxing bij Verhaar Kickboxing

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES

Wil je weten of het programma bij jou past of wil je het graag een keer uit proberen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier hier onder.

Vraag nu een gratis intake aan

Vul het formulier hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een proefles in te plannen. Samen gaan we voor Resultaat!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

WhatsApp