Movi Performance Gym

Movi Perfomance Gym

Movi Nutrition

Voedingssupplementen

Gratis kennismaken Over ons
×

Vraag een Gratis kennismaking aan

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend = echt vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Movi Nutrition

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of je conditie wilt verbeteren, alles wat je consumeert heeft invloed op het behalen van jouw doelstellingen. Daarom is, om maximale resultaten te behalen, alles wat je buiten de sportschool doet minstens zo belangrijk als daar binnen. In onze sportschool hebben wij verschillende supplementen om jou te helpen met het behalen van jouw doelstellingen.

Gratis kennismaken!

Performance Coaches

Performance Coaches zijn gespecialiseerd in het opzetten van voedingsprogramma’s passend bij jouw persoonlijke doelstellingen. Deze voedingsprogramma’s gaan dieper in op jouw lichaamstype, metabolisme, hormoon disbalans en eventuele medische aandoeningen. Daarom hebben wij Movi Nutrition ontwikkeld. Bij Movi Performance Gym leveren wij A-kwaliteit voedingssupplementen van Movi Nutrition zonder toegevoegde suikers. Voedingssupplementen zoals Whey Protein, Omega 3 visolie of Multivitamine kunnen, afhankelijk van jouw persoonlijke doelstellingen, een grote bijdrage leveren aan het behalen van resultaten.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Neem contact op

Uniek in ons aanbod

Bij Movi kan je voor meer terecht dan alleen fitness- en groepslessen. We hebben verschillende diensten die uniek zijn in de regio. Zo kan je bij ons o.a. Evolve trainen, gebruik maken van ons unieke Hormonal Profiling en is het mogelijk om gebruik te maken van ons Mylogenics programma. Maak een keuze:

Evolve Training

Evolve Training is een uniek small group training concept in Veenendaal. In dit concept train jij altijd onder begeleiding van een personal trainer in een groep van maximaal 6 personen. Binnen dit Evolve Training programma kun jij op jouw eigen niveau werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Hormonal Profiling

Ben jij ook gaan trainen, je voeding en lifestyle gaan aanpassen omdat je niet tevreden bent met jouw lichaam. Of voel je je lusteloos, depressief, heb je geen energie en zit je gewoon niet lekker in je vel.

Personal Hormonal Profiling (PHP) heeft al meer dan 10.000 mannen en vrouwen geholpen bij het bereiken van hun doelen. Het bevat alles wat je nodig hebt om je beter en energieker te voelen, er beter, slanker, strakker en meer sexy uit te zien.

MYLOGENICS™

De Mylogenics™ is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

Mylogenics™ wordt gebruikt voor:

  • Behandeling blessures en pijnklachten
  • Preventie van blessures
  • Prestatieverbetering

Gebruik nu onze app

Voor het nemen van een proefles als ook het reserveren van lessen en workshops gebruiken wij een app. Deze is zowel te gebruiken op je PC als op je mobiel.

Klik hier om in te loggen


Movi-Performance-Gym-Virtuagym