fbpx
Personal trainer Veenendaal

Movi Performance Gym

Personal trainer Veenendaal | Renkum

Wil jij het beste resultaat? Train dan met de beste Personal Trainer in Veenendaal | Renkum! De beste vorm van begeleiding om jouw doelen te behalen is met personal training bij Movi Performance Gym.

Gratis adviesgesprek
×
Movi Performance Gym CrossFit Veenendaal

Movi Performance Gym

Crossfit Veenendaal | Renkum

Samen met onze hoog opgeleide Performance Coaches werk je om het hoogst haalbare van jou te behalen. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en uitgebreide meting maken wij een op maat gemaakt programma om zowel jouw doelstellingen te realiseren op zowel fysiek als mentaal gebied. Je ontvangt uitgebreide begeleiding voor training, voeding en lifestyle. Samen kijken wij wat jij nodig hebt om een blijvend resultaat te behalen.

Gratis adviesgesprek

Personal trainer Veenendaal

Movi Performance Gym

Personal trainer Veenendaal | Renkum

Er zijn genoeg Personal Trainers. Dus hoe kies je nou de juiste? Laat je vooral goed informeren over wat jij voor Personal Training terugkrijgt. Wij hebben een grote focus op het voorkomen van blessures. Dus we gaan niet tot het uiterste randje, maar blijven daar net iets onder. Op de lange termijn zal je hier een stuk beter door presteren en minder blessuregevoelig zijn.

  • Je traint altijd onder begeleiding van een hoogopgeleide personal trainer. Dit kan 1:1, of 1:2  training zijn.
  • Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan.
  • Voeding-, training-, lifestyle- & supplemented advies op basis van jouw hormale profiel ; Hormonaal Profileren (PHP)
  • Elke 4 weken een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
  • Gegarandeerd resultaat

Gratis adviesgesprek

Personal training voor jou

Meld je aan

Personal training voor jou

Ontvangt een gratis Transformatie-sessie t.w.v. € 100,-
Ben je klaar om te starten met een Personal Trainer? Of wil je meer informatie over Personal Training? Neem vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons kennismakingsformulier.

Gratis adviesgesprek

Goed voor lichaam en geest MOVI

Movi Performance Gym

Goed voor lichaam en geest

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand. Tijdens onze personal training zorgen we ook dat beide onderdelen de aandacht krijgen die ze verdienen. De juiste fysieke training kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en je minder opgejaagd voelt bijvoorbeeld. Krachttraining draagt bij aan de mentale gezondheid en helpt bij klachten die voortkomen na een periode van stress, burn-outs en verwerking van trauma’s. Onze personal trainer weet precies wat hij moet doen om jou zowel mentaal als fysiek gezond te krijgen en te houden. Tijdens onze personal training werken we aan het verbeteren van jouw levensstijl. Voeding, mentale en fysieke training horen daar allemaal bij. Daarom besteden wij binnen onze gym in Veenendaal | Renkum ook aandacht aan al deze facetten. Ook de juiste voedingsproducten hebben een effect op jouw mentale gezondheid. Zo zijn mensen die gezond eten vaak meer alert en kunnen zij efficiënter hun werk doen. Wij willen jou de beste versie van jezelf laten worden en daarom zorgen wij dat je traint met de beste!

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.