fbpx
MoviPerformanceGym Personal Training

Movi Performance Gym

Personal training Veenendaal | Renkum

Personal training bij Movi Performance Gym is de hoogste vorm van begeleiding bij het behalen van jou doelstellingen.

Gratis adviesgesprek
×
Wil jij het beste voor jezelf

Personal training Veenendaal | Renkum

Wil jij het beste voor jezelf?

In het Personal Coaching programma werk je om het hoogst haalbare voor jou te creëren, intensief samen met één van onze hoog opgeleide Performance Coach. Na een uitgebreide transformatie sessie maken wij een op maat gemaakt programma om zowel jouw fysieke als mentale doelstellingen te realiseren. Afhankelijk van jouw doelstellingen ontvang je uitgebreide begeleiding op het gebied van training, voeding en lifestyle. Zo werkt jouw Personal Trainer samen met jou aan blijvend/duurzaam resultaat!

Gratis adviesgesprek

Wat kan personal training voor jou betekenen

Movi Performance Gym

Wat kan personal training voor jou betekenen?

Bij Movi Performance Gym hebben we een andere kijk op wat Personal Training hoort te zijn. We kijken niet alleen naar het trainen of naar het trainen en voeding, maar naar je complete levensstijl. Als wij jou mogen begeleiden krijg je het volgende in jouw pakket:

  • Je traint altijd onder begeleiding van een hoogopgeleide personal trainer. Dit kan 1:1, of 1:2  training zijn.
  • Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan.
  • Voeding-, training-, lifestyle- & supplemented advies op basis van jouw hormale profiel ; Hormonaal Profileren (PHP)
  • Elke 4 weken een weeg- & meetmoment + evalueren voor het vervolgtraject.
  • Elke maand verschillende training workshops en voeding seminars
  • Indien nodig, zijn onze personal trainers gespecialiseerd in Mylogenics. Door middel van deze unieke behandel methodes kunnen (vage) pijntjes en blessures verholpen worden.
  • Uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze gym in Veenendaal
  • Gegarandeerd resultaat

Gratis adviesgesprek

Goed voor lichaam en geest

Meld je aan

Personal training voor jou

Ben je klaar om de transformatie aan te gaan? Of wil je meer informatie over Personal Training in Veenendaal | Renkum? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coaches via info@moviperformancegym.nl of maak gebruik van ons vrijblijvende advies formulier.

Gratis adviesgesprek

Helemaal in balans

Movi Performance Gym

Goed voor lichaam en geest

Je weet waarschijnlijk dat bewegen goed voor je is, maar wist je dat er zelfs psychologen zijn die hun cliënten pas willen behandelen als ze genoeg krachttraining doen?! Krachttraining kan namelijk erg goed zijn om mentaal te herstellen van periodes vol stress, burn-outs of trauma’s. Tijdens onze personal training nemen wij de tijd om jou te leren kennen en zo de training aan te sluiten bij jouw behoeften. Onze personal trainer weet precies wat hij met jou moet trainen wanneer je een ‘opgejaagd’ gevoel hebt of wanneer je minder goed geslapen hebt. Personal training is de beste manier om jouw levensstijl te verbeteren. Binnen onze gym hebben wij dan ook aandacht voor alle onderdelen die binnen deze levensstijl vallen. Wij trainen jou om fysiek en mentaal sterker te worden, helpen jou met een voedingsadvies en zorgen dat je hormonaal weer goed in balans komt. Trainen bij Movi Performance Gym is goed voor lichaam en geest.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.