fbpx
MoviPerformanceGym Small group training

Movi Performance Gym

Small group training Veenendaal | Renkum

Wil jij het beste resultaat? Train dan in onze small groups van 4 of 6 personen.

Gratis adviesgesprek
×
Small group training

Personal training Veenendaal | Renkum

Small group training Veenendaal | Renkum

Ons Evolve-programma is een vorm van small group training waarbij je een methodiek programma volgt om jouw doelen te behalen.  Jij werkt op jouw niveau aan jouw doelstellingen. Daarom is het Evolve programma geschikt voor iedereen, ook voor jou!

  • Om sterker te worden hebben wij de Evolve power lessen.
  • Om jouw conditie en kracht te verbeteren kan je mee doen aan e Evolve Strenght & Conditioning.

Evolve Aesthetics is ontworpen om jou te helpen met de opbouw van spiermassa en je lichaam te ‘shapen’.

Gratis adviesgesprek

Wat kun je van ons verwachten

Movi Performance Gym

Wat kun je van ons verwachten?

Wat kun je verwachten in dit programma?

  • Met maximaal 6 anderen train jij onder begeleiding van een performance coach.
  • Keuze uit verschillende soorten workouts waaronder kracht en conditie
  • Verschillende workshops over techniek en voeding.
  • Al ons trainingsmateriaal is gericht op functionele trainingen.
  • Geen inschrijfgeld of andere extra

Onze groepen zijn nooit groter dan 6. Op deze manier kunnen wij iedereen hoogwaardige persoonlijke begeleiding geven. Wij willen dat iedereen elke oefening correct uitvoert zodat we klachten en blessures zoveel mogelijk kunnen voorkomen.

Gratis adviesgesprek

Sterker en fitter

Hard work pays off

Sterker en fitter

Doordat wij een methodieke opbouw hanteren voor onze lessen kunnen wij ervoor zorgen dat jij elke week sterker en fitter wordt. Jouw resultaten worden bijgehouden en op basis daarvan jouw training afgestemd. Zo blijven de trainingen elke keer uitdagend en kan jij keer op keer progressie blijven boeken. Elke week kan je meerdere lessen uit het Evolve programma kiezen om te volgen. Je meldt jezelf aan voor de les via de app. Elke ochtend en avond staan wij klaar om jou training te geven. Er is altijd wel een moment dat jou past.

Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

MOVI PERFORMANCE GYM

Gratis adviesgesprek

Kom gratis en vrijblijvend kennismaken met Movi Performance Gym. Een van onze trainers zal je alle ins en outs uitleggen. Als het je leuk lijkt mag je ook gelijk een proefles komen doen. Tijdens deze proefles mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het gebied van fitness- en groepslessen. Vul hieronder je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Gratis adviesgesprek

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.