fbpx
MoviPerformanceGym Veenendaal

Kennismaken: Marieke

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Marieke

Altijd vrolijk en in voor een geintje. Een doorzetter met steeds meer energie

Naam: Marieke de Jong
Leeftijd: 37
Woonplaats: Veenendaal 

Aan welke oefening heb je een hekel?
De lunge, niet te verwarren met “lunch” ?

Welke oefening is jouw favoriet?
Ik denk de deadlift.  Ik word vooral blij van afwisseling. 

Wat is jouw motivatie/doel?
Doel was sterker worden na een knie blessure en lekkerder in mijn lijf zitten.

Wat vind je van sporten bij Movi?
Super leuk! Ik voelde me snel op mijn gemak en train vaak met hetzelfde groepje, waardoor het ook echt gezellig is. Ook kennen de trainers je goed, wat fijn trainen is. Mocht een oefening om wat voor reden niet lukken, dan weten ze altijd een optie. Fijn dat er altijd een training voor je klaar staat. 

Welke invloed heeft sporten op jouw gezondheid/humeur/omgeving?
Ik voel me fitter en energieker. Ook is het makkelijker een gezonde levensstijl vol te houden als je ook regelmatig sport. Ook voel je je minder schuldig als je wel eens lekker een frietje eet of heel soms een wijntje doet. 

Wie nodig jij uit voor de volgende ‘Member of Movi’ en waarom?  
Hierbij nodig ik Amanda uit, omdat we door Corona al lang niet meer samen getraind hebben. 

Ga terug naar het overzicht

 

Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Marieke Beumer
Marieke Beumer
2023-10-05
De gezellige sfeer en (strenge😉) trainers zorgen ervoor dat ik net wat verder ga dan dat ik zelf zou doen. Daardoor ontdek ik dat ik eigenlijk veel meer kan dan ik denk.
aragon991 Vdt
aragon991 Vdt
2023-10-05
Prima sportlocatie voor jong en oud. Begeleiding is goed, ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Ze bieden verschillende programma's, van persoons gericht tot generaal weekprogramma. Net waar jij behoeften aan hebt. De sfeer is altijd goed. Je wordt gemotiveerd om meer uit jezelf te halen dan je denk dat in je zit. Je merkt en ziet al snel resultaat. Big plus, ze trainen in kleinere groepen dus je kan altijd wel je oefening doen zonder wachttijd.
Rob Bouman
Rob Bouman
2023-10-02
Geweldige sportschool. Elke keer weer een nieuwe training waardoor je je nooit verveelt. Trainingen in kleine groepjes. Zowel de coaches als de andere leden maken de sfeer
Karin Bruin
Karin Bruin
2023-10-02
Goede trainers, altijd gezellig en je wordt echt gemotiveerd om je uiterste te geven. Kortom geweldige sportschool.
Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.