MoviPerformanceGym Veenendaal

Tarieven

×
Onze tarieven Movi Performance Gym

Movi Performance Gym

Onze tarieven

Wij, van Movi Performance Gym, geloven in training en begeleiding op maat. Ook het tarief is op maat en afhankelijk van uw wensen. Wij berekenen het tarief op basis van het aantal gewenste sporturen, de gewenste groepsgrootte, eventueel voedingsadvies en hormonaal profiel. Wij horen, tijdens een persoonlijk gesprek, graag wat jouw wensen en doelen zijn. Een kop koffie in onze sportschool in Veenendaal en een eventuele proeftraining in onze gym zijn volledig vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Gratis adviesgesprek

Zien we jou snel?

Gratis adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.