MoviPerformanceGym Veenendaal

Succesverhaal

×
Ga terug naar het overzicht

Lipoedeem en afvallen

Lipoedeem is een aandoening waar veel vrouwen last van hebben en waar nog weinig bekendheid over is. Veelal wordt gezegd dat afvallen en lipoedeem niet samen gaan. Gelukkig hebben wij met deze klant het tegendeel kunnen bewijzen. Lees haar ervaringen hieronder. Afgelopen zomer was tijd om de knop om te zetten. Ik was niet blij met mijn gewicht en liep al tijden bij de fysiotherapeut met klachten aan mijn benen. Ik had pijn met lopen in me knieën, veel last van kramp en hele gevoelige en zere benen. Dit moest veranderen. Via internet vond ik Movi en na een kennismaking ben ik gestart met het body switch programma. Tijdens mijn eerste meting zag Gertjan dat ik lipoedeem heb in mijn benen. Dit verklaarde al mijn pijn klachten en dit werd later ook door een arts bevestigd. Ik was blij om te weten waar mijn klachten vandaan komen maar ook teleurgesteld dat geen enkele medici dit eerder heeft kunnen vaststellen. Dit gaf mij de nodige motivatie om het probleem aan te pakken. Iets wat ik eerder niet had om serieus te gaan afvallen. Met persoonlijke trainingen, metingen en voedingsadvies ben ik tot nu toe al 13kg afgevallen! Een wereld van verschil in gewicht natuurlijk maar ook in hoe ik me voel. Bijna alle klachten aan mijn benen zijn verdwenen. Ik heb veel meer energie, een beter humeur en voel me stuk sterker!

Ga terug naar het overzicht
Over ons Movi Performance Gym

Over ons

Movi Performance Gym

Movi Performance Gym is een plek waar je naartoe komt om keiharde resultaten te behalen, hard te trainen, maar ook hard te ontspannen. Of je nou wilt afvallen, sterker wilt worden of aan je conditie wilt werken je kunt altijd op je eigen niveau komen trainen. De overeenkomst tussen alle leden is dat iedereen bereid is om 100% te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten

Markblankespoor
Markblankespoor
2020-08-26
Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten en begeleiding zijn top. Erg motiverend en persoonlijk! Leuke en afwisselende trainingen. Erg positief dus.
w valkenburg
w valkenburg
2020-08-23
Fijne sportschool waar je in kleine groepen traint waardoor er veel persoonlijk contact is met de trainers en mede sporters.
Saskia
Saskia
2020-08-23
Heel goede begeleiding 👍
Patrick De Langen
Patrick De Langen
2020-06-24
Professioneel goed bedrijf. Met vakkundige mensen. Gezellig. Goede begeleiding.